Italyan Salatasi
Malzemeler:
3 adet havuç
3 adet patates
250 gr. iç bezelye
8-10 dilim jambon
50 gr. füme dil
8-10 adet kornişon turşu
Yarım su bardağı mayonez
Tuz
Yapılışı:
Havuçların kabuklarini temizleyip,bezelye iriliğinde doğrayın.
Pateteslerin kabuğunu soyduktan sonra onları da bezelye iriliğinde doğrayın. Sıcak suda bezelyeleri, havuçları ve patatesleri yumuşayana kadar haşlayın. Suyunu süzerek başka bir kaba aktarıp soğumasını bekleyin.
Jambon ve füme dilini ince uzun dilimler halinde doğrayın.
Sebzelerin üzerine ekleyin. Küçük doğranmış kornişon turşu ve mayonezle karıştırarak servis yapın
Malzemeler:
3 adet havuç
3 adet patates
250 gr. iç bezelye
8-10 dilim jambon
50 gr. füme dil
8-10 adet kornişon turşu
Yarım su bardağı mayonez
Tuz
Yapılışı:
Havuçların kabuklarini temizleyip,bezelye iriliğinde doğrayın.
Pateteslerin kabuğunu soyduktan sonra onları da bezelye iriliğinde doğrayın. Sıcak suda bezelyeleri, havuçları ve patatesleri yumuşayana kadar haşlayın. Suyunu süzerek başka bir kaba aktarıp soğumasını bekleyin.
Jambon ve füme dilini ince uzun dilimler halinde doğrayın.
Sebzelerin üzerine ekleyin. Küçük doğranmış kornişon turşu ve mayonezle karıştırarak servis yapın
0 yorum: