Milan Usulü Dana Kavurması
Malzemeler:
160 gr dana eti, yarım adet yumurta, 5 gr ekmek içi veya galeta, 5 gr rendelenmiş peynir, 50 gr salça sosu, 80 gr milan usulü makarna, 10 gr tereyağı, 10 gr sıvı yağ, tuz
Hazırlanışı:
Yumurtayı çırpın, bitkisel yağla karıştırın, tuz ve biber ekleyin. dövülmüş dana etini yumurta sosuna ve peynire bulayın. Önce bitkisel yağda, sonra tereyağında kızartın. Garnitür olarak Milan usulü makarnayı ve salça sosunu kullanın.
Malzemeler:
160 gr dana eti, yarım adet yumurta, 5 gr ekmek içi veya galeta, 5 gr rendelenmiş peynir, 50 gr salça sosu, 80 gr milan usulü makarna, 10 gr tereyağı, 10 gr sıvı yağ, tuz
Hazırlanışı:
Yumurtayı çırpın, bitkisel yağla karıştırın, tuz ve biber ekleyin. dövülmüş dana etini yumurta sosuna ve peynire bulayın. Önce bitkisel yağda, sonra tereyağında kızartın. Garnitür olarak Milan usulü makarnayı ve salça sosunu kullanın.
0 yorum: